Praktijkinformatie

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur.

Voor informatie en aanmelding is de hoofdlocatie telefonisch bereikbaar op nummer 050-4096416.
Als wij aan het behandelen zijn, nemen wij de telefoon niet aan. Je kunt dan een bericht achterlaten op de voicemail en we bellen zo spoedig mogelijk terug.

Wij behandelen in Haren, Harkstede, Hoogezand-Sappemeer, Noordlaren en Zuidbroek. Een overzicht van de locaties vind je hier.

Een overzicht van de tarieven voor behandeling en begeleiding kun je hier vinden.

Je komt met een hulpvraag bij Praktijk de Aa. In de WGBO zijn rechten en plichten van de cliënt en de hulpverlener vastgelegd. We hebben daarvoor een behandelovereenkomst opgesteld, die je hier kunt inzien en downloaden.

Op grond van de WKKGZ is elke zorgverlener verplicht om een regeling te hebben om klachten van cliënten. Door onze beroepsvereniging is zo’n klachtenregeling tot stand gebracht en ook is voorzien in een onafhankelijke klachtencommissie. Je kunt hier de klachtenregeling bekijken.

In het kader van AVG heeft Praktijk de Aa een Privacy Policy en Privacyreglement die je kunt doornemen als je hier op klikt.

Wij leveren zorggegevens aan het NIVEL. Met die gegevens wordt onderzoek gedaan om de gezondheid en de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren. Een korte uitleg kun je hier doornemen.

De PREM vragenlijst gaat over de ervaringen van jou en jouw kind met de logopedische zorg van Praktijk de Aa.  De vragenlijst heeft tot doel de kwaliteit van de logopedie te meten zoals deze door patiënten wordt ervaren. Je kunt de vragenlijst hier alvast inkijken.

Nieuwe Stationsweg 16C,    9751SZ Haren    050-4096416   KVK: 76288439